Egy baleset és három őrizetbe vétel a tegnapi mérleg

elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Egy baleset és három őrizetbe vétel miatt intézkedtek a tegnapi nap folyamán a megye rendőrei.

Okányban, a Bartók Béla utcában, 2019. augusztus 7-én 16 óra 45 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy elektromos kerékpárral közlekedő nő.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 7-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai férfit, mert lopott egy boltból. Az üzletben dolgozók tetten érték és értesítették a rendőrséget. A rendőrkapitányság munkatársai a 63 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Kerékpárlopás gyanúsítottját fogták el a rendőrök 2019. augusztus 7-én, Gyulán. A férfi egy lezáratlan biciklit vitt el a Kossuth térről. A rendőrök meg is találták nála. Majd lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A 20 éves férfi ellen hasonló bűncselekmények miatt már van folyamatban eljárás, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 7-én zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy férfit. A 22 éves békéscsabai fiatalember a gyanú szerint bántalmazott és azzal fenyegetett egy nőt, hogy ha nem ad neki pénzt, elveteti tőle a gyermekét.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!