Hőség – Vízosztás a főváros három főpályaudvarán és több vidéki vasútállomáson

hőség Fotó: Pixabay

Ingyen ad ásványvizet utasainak a MÁV-Start a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon a hőségriasztás ideje alatt – közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szombaton az MTI-vel.

Szombaton 14 órától 18 óráig, továbbá 11-én és 12-én 8 órától 18 óráig, illetve addig biztosítják az ingyen ásványvizet az utasoknak, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi. Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken Miskolc, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Győr, Szolnok, Pécs, Nagykanizsa, Siófok, Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Zalaegerszeg, Debrecen és Nyíregyháza vasútállomásán kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. A MÁV-Start azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel, illetve folyadékkal kezdje meg utazását.

hirdetés

A vasúttársaság közölte azt is: elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során – a megbízható üzemkészség érdekében – különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

MTI

Szóljon hozzá!

− 2 = 1