Fontos döntést hozott Sztojka Tibi, a dobozi énekes

Sztojka Tibi Fotó: Körös Hírcentrum

Sztojka Tibi néhány nappal ezelőtt a Csaba Rádió stúdiójában elárulta, a jövőben modernebb hangzásvilág jellemzi majd dalait. A zenei irányzatváltás mellé pedig új előadói név is dukál.

Sztojka Tibi a beszélgetés során elmondta, szeretné, ha dalait az ország minden pontján megismernék, ehhez pedig meg kellett lépni ezt az újítást. „Annak érdekében, hogy a fiatalok is befogadják a dalainkat, mindenképpen a mai trendnek megfelelő hangzásvilágot kell figyelembe vennünk” – fogalmazott.

Mint elmondta: ahhoz, hogy a megújult zenei stílusirányzat és a név is összhangban legyen, a zenei producerével arra a következtetésre jutottak, hogy előadói nevet kell változtatniuk. Ezentúl az új dalok már Valentaine néven fognak megjelenni. „Hosszas gondolkodás után arra a döntésre jutottam, ha ennyire nyitottak vagyunk az új dolgokra, akkor ezt mindenképp meg kell lépnem. Hogy jó döntést hoztunk, vagy sem, azt majd az idő eldönti.”

Megnyugtatásul közölte, a lírai daloktól sem szakad el. Ennek legfőbb bizonyítéka a hamarosan megjelenő “Maradj velem” című dal, ami egyébként már megkapta az említett új stílusjegyeket. A dal Mohamed Fatimával közösen jelenik meg, a szerzeményhez videoklip is készült. A premierre már nem kell sokat várni.

Szóljon hozzá!