Bemutatták Békés város képviselőtestület jelöltjeit

Fotó: Körös Hírcentrum

Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ kápolnatermében Kálmán Tibor polgármester jelölt bemutatta a képviselőtestület jelöltjeit. Dankó Béla országgyűlési képviselő nevezte meg Kálmán Tibort polgármester jelöltnek a Fidesz- KDNP képviseletében. Kálmán Tibor elmondta, hogy az elmúlt időszakban sok szervezet biztosította őt a támogatásáról.

hirdetés

Az egyes körzetben Vámos Zoltán indul, aki Békésen született és él, operatőrként, tanárként valamint vállalkozóként dolgozik. A kettes körzetben Polgár Zoltán indul, aki a helyi kulturális központ igazgatóhelyettese, valamint a Békési Férfi Kézilabda Club ügyvezető igazgatója. A hármas körzetben Balogh Zoltán indul, aki három gyermekes családapaként szintén a körzetében él, aki a NÉBIH állategészségügyi osztályán dolgozik, a Békési Fidesz elnökségi tagja, valamint a Békési Horgászegyesület elnökeként a legnagyobb Békési Civilszervezet vezetője.

hirdetés

A négyes körzetben Deákné Domonkos Julianna indul, aki családjával több mint negyven éve él Békésen. A Dr. Hepp Ferenc tagintézmény vezetőjeként dolgozik, a Nefelejcs Egyesület alapító tagja, valamint a Belencéres Néptáncegyüttes Egyesületért elnöke is. A hatos körzet indulója Csibor Géza, tősgyökeres Békési, informatika tanárként végzett és jelenleg is pedagógusként dolgozik. A Békési Fidesz alapító tagja és a civil életben is aktív szerepet vállal.

Mucsi András képviselő a hetes körzetben indul, aki 2002 óta vesz részt a város életében, külsős bizottsági tagként, majd képviselőként és bizottsági elnökként is dolgozik a saját körzetéért és a városért egyaránt. A nyolcas körzetben Füredi János indul, aki a helyi KDNP szervezet titkára, aki azonosul a keresztény értékrenddel, a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. (BKSZ) kezelésben lévő lakások gondnoka.

Kálmán Tibor matematika-testnevelés szakos tanárként dolgozott a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában, majd ifjúsági és sportreferensként a polgármesteri hivatalban, 2016 óta pedig alpolgármesterként végzi munkáját, és az ötös körzetben fog indulni. Civilként a Békési Kajak-Kenu Club edzőjeként majd ügyvezetőjeként dolgozott és jelenleg is a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségi tagja.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

2 + = 10