Battonyán és Gyulán is pénztárcát loptak a napokban

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Battonyán egy nő, Gyulán egy férfi pénztárcáját lopták el. A nyomozás mindkét esetben eredményes volt, a bűncselekmények gyanúsítottjait a rendőrök elfogták.

hirdetés

Ellopták egy nő pénztárcáját 2019. augusztus 14-én, Battonyán. A nő egy boltban vásárolt, majd miután fizetett és kiment az üzletből, két nő lépett oda hozzá, hogy segítsenek neki kipakolni a bevásárlókocsiból. Eközben elvették tőle a pénztárcáját, amit elvittek. A tárcában a készpénzen és iratokon kívül volt egy bankkártya is, ami mellett egy cédulán ott volt a PIN-kód. A nők még aznap este több tízezer forintot vettek le a bankkártyához tartozó számláról és vásároltak is a kártyával. Később már nem tudtak, mert a tulajdonos letiltatta. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei egy nap alatt azonosították és elfogták a két battonyai nőt.

hirdetés

Hasonló eset történt 2019. augusztus 15-én, Gyulán is. Egy sörözőből ellopták egy férfi pénztárcáját, amit a pulton felejtett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 4 órán belül Gyulán, a vasútállomáson elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját. A férfi a tárcából kivette a pénzt és a pénztárcát az iratokkal együtt az Epreskert utcában eldobta.

A battonyai lopás gyanúsítottjai ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, a Gyulán történt esetben pedig a Gyulai Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást. A rendőrség a lopások kapcsán kéri, hogy mindenki vigyázzon a személyes dolgaira, értékeire! Pénztárcákat, telefonokat, táskákat még rövid időre se hagyjanak sehol őrizetlenül, a bankkártyák mellett pedig ne tartsák ott a PIN-kódot!

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 1 = 1