Több őrizetbe vétel és ittas vezetés miatt is intézkedtek

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Őrizetbe vételek és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések a tegnapi nap folyamán.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 17-én őrizetbe vett egy békési férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság bűncselekmény miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 17-én szabálysértési őrizetbe vett két férfit. Egyikük, egy 38 éves békéscsabai férfi motorkerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban 2019. október 31-éig eltiltotta a járművezetéstől. A másik, 40 éves csorvási férfi pedig személygépkocsit vezetett úgy, hogy a Gyulai Járásbíróság 2021. november 27-ig megtiltotta neki, hogy vezessen. A rendőrkapitányság munkatársai mindkét férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 17-én, Békéscsabán, a Dobos István utcában és a Lencsési úton. Az előbbi helyről 19 óra körül, a Lencsési útról pedig 23 óra után állítottak elő egy-egy férfit. Mindketten motorkerékpárt vezettek és az igazoltatásukkor az alkoholszonda ittasságot jelzett. A helyszíni ellenőrzés után a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!