Baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési Fotó: Pixabay

Baleset Gyomaendrődön és Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Békésszentandráson és Szeghalmon.

Békés megyében 2019. augusztus 19-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrődön, a 46-os számú főút mellett kiépített kerékpárúton 17 óra 10 perc körül összeütközött két kerékpáros. Az ütközés miatt az egyik biciklis nekiment az út melletti fémkorlátnak és elesett. A férfit a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Csányi utcában 18 óra 45 perc körül egy lovaskocsi elé fogott ló megbokrosodott és a fogattal együtt rohanni kezdett. Megrongálta az egyik ház falát és kerítését is mielőtt megállt. A fogatot hajtó férfi eközben leesett a bakról és súlyos sérüléseket szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 19-én Békésszentandráson a Kisfaludy utcában és Szeghalmon a Kinizsi utcában is. Előbbi helyről 0 óra 20 perckor, még a Kinizsi utcából 20 óra 10 perckor állítottak elő egy-egy férfit. Mindketten személygépkocsit vezettek és az igazoltatásukkor az alkoholszonda ittasságot jelzett. A helyszíni ellenőrzés után a kapitányságokon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Police.hu

Szóljon hozzá!