Már az első napon sokan támogatták Kálmán Tibor polgármesterjelöltet és csapatát

Békés, Kálmán Tibor Fotó: GA-Pix Foto

Az elmúlt hétvégén Kálmán Tibor alpolgármester, a Fidesz-KDNP békési polgármesterjelöltje csapatával együtt megkezdte az aláírásgyűjtést valamennyi választókerületben, mely a hivatalos képviselőjelöltté váláshoz szükséges. Ezzel egy időben a polgármesterjelöltnek előírt aláírások többszörösét is sikerült az első napon teljesíteni.

hirdetés

„Ahogy hivatalosan kezdetét vette az aláírásgyűjtés, csapatommal együtt megkezdtük a személyes kommunikációt a békési lakosokkal. Néhány óra alatt valamennyien összegyűjtöttük a képviselőjelöltté váláshoz szükséges aláírásokat” – adta hírül Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

A csapat tagjai fontosnak tartják, hogy az elkövetkező időszakban eljuthassanak mindenkihez, meghallgathassák a lakosok véleményét, javaslatait, észrevételeit, melynek mentén formálódik tovább a program. Kálmán Tibor ezúton fejezi ki köszönetét, hogy a város lakosai bizalmukkal és támogatásukkal megtisztelik a csapatot és kér minden békésit, hogy keressék bizalommal a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei észrevételeikkel, javaslataikkal.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 20 = 22