Ötödik alkalommal rendezte meg nemzetközi edzőtáborát a BM Kano Judo SE

Judo

A BM Kano Judo SE immár ötödik alkalommal rendezte meg színvonalas nemzetközi edzőtáborát augusztus 19 és 24 között. Doboz-szanazug ifjúsági táborát 200 judoka töltötte meg élettel és szánták a hetet a judo még mélyebb elsajátítására.

hirdetés

A magyarok mellé több szerb és román csapat csatlakozott többek között a BM Kano Judo SE román testvéregyesülete Szabo Carol vezetésével.

hirdetés

A judokák napi 7 órát töltöttek a kb. 40 Celsius fokos dojoban és alázatosan hajtottak végig az edzéseken. A délelőtti edzések során a vezetőedző, Gyáni János és a román nemzetiségű Rus Sebastian napról napra újabb technikákat mutattak  a versenyzőknek, akik lelkesen tanulták azokat majd a délutáni küzdelmi edzések során már alkalmazni tudták. Az edzések során Szabo Carol tolmácsolt a román versenyzőknek, így nem adódtak nyelvi nehézségek.

Ez az edzőtábor megfelelő felkészülést biztosított mind az egyesület válogatottjai, mind a román és szerb versenyzők számára, így legjobb formájukat tudják majd hozni a szeptembertől kezdődő versenyidőszakban – számolt be Gyáni János.

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 72 = 80