Teniszben is remekel a sarkadi ifjúság

tenisz Fotó: Sarkad Város hivatalos oldala

A nyíregyházi Marso tenisz centrumban került megrendezésre az év legrangosabb korosztályos versenye, a nyári Országos Bajnokság. A verseny a csapatmérkőzésekkel kezdődött, amelyen a négy legjobb vidéki, valamint a négy legjobb fővárosi csapat mérhette össze erejét.

hirdetés

A sarkadi Beer Jázmin a győri Panakor TK csapatát erősítve vett részt a versenyen. Először a budapesti Fortuna csapatát sikerült legyőzniük, majd következett az MTK csapata, akik ellen szintén sikerült a győzelem, így bejutottak a döntőbe, ahol sajnos a Future Team csapata ellen nem sikerült a győzelem, így országos másodikak lettek. Az egyéni versenyszámban Jázmin egy döntő szettes mérkőzés után sajnos első körben búcsúzott, de párosban Anka Sárával az oldalán megszerezték az országos III. helyet.

hirdetés

A Gyulán megrendezett régiós versenyen Mokán István Damján az F12-es kategóriában a III. helyen végzett. A debreceni Play&Stay kupán induló Klembucz Kamilla L10-ben megszerezte a II. helyet, míg L11-ben a III. helyen végzett – olvasható a település hivatalos oldalán.

hirdetés