Ittas vezetés gyanúja és közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán ittas járművezetés gyanúja miatt Békésszentandrás külterületén, közokirat-hamisítás miatt pedig a gyulai határátkelőn kellett intézkedni a megye rendőreinek.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 28-án 1 óra 45 perc körül, Békésszentandrás külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a gyomaendrődi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek 2019. augusztus 28-án 11 óra körül Gyulán, a közúti határátkelőhelyen. Egy kilépésre jelentkező román állampolgárságú férfi vezetői engedélyéről megállapították, hogy hamisítvány. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 2 = 2