Négy balesetnél helyszíneltek tegnap a megye rendőrei

Fotó: Police.hu

Békéscsabán, Szarvason, Szeghalmon és Gyulán is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2019. augusztus 30-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Rózsa utca és a Könyves utca kereszteződésében 9 óra után néhány perccel, az elsőbbségi szabályok megszegése miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült.

hirdetés

Egy órával később Szarvason, az Arany János utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében történt baleset. Egy személyautó vezetője a tábla utasítása ellenére nem adta meg az elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalmon, a Dózsa utcában 10 óra 45 perckor történt baleset. Egy személygépkocsi vezetője letért az útról és nekiütközött egy villanyoszlopnak. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Gyulán, a 44-es számú főút elkerülő szakaszán szintén az elsőbbségi szabályok megszegése miatt ütközött össze két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője súlyos sérülést, bokatörést szenvedett.

Police.hu

Szóljon hozzá!

60 − 51 =