Kick-box EB: Arany, ezüst, bronz a végén!

kick-box

A kick-box Európa-bajnokság utolsó napján Győrben az egyéni döntők második részét és a csapatversenyt bonyolították le.

hirdetés

A Békés Megyei Harcművész Szövetség tagjai mind az egyéni, mind a csapatversenyben érdekeltek voltak. Egyéniben Halász Enikő döntőzött a szlovák Karin Derikova ellen a junior light-contact +70 kg.-ban. A mérkőzés inkább a keménység, egymás püffölése jellemezte. A csak nevében light-contact csatát a többször is ápolásra kényszerülő szlovák lány azzal nyerte, hogy többet rúgott. Enikő így egy becsületes csatában kivívott EB ezüstéremmel, eddigi legjobb eredménnyel lett gazdagabb. Így a végelszámolásnál a Békés Megyei Harcművész Szövetséghez tartozó klubok 6 arany, 6 ezüst és 13 bronzérmet nyertek. Ebben benne vannak a formagyakorlat eredmények is, ahol Annus Marcell egy arany és egy ezüstérmet szerzett, Petrovszki Márton ezüstöt, Laurinyecz Emma és Lázár Noel bronzérmes lett. Természetesen készül a részletes eredménylista és az EB elemzése is.

hirdetés

Az egyéni versenyszámok után került sor a csapatversenyekre. Itt most legjobban a kadet 1 (serdülő) csapat szerepelt, Európa-bajnokok lettek. Mindig óriási hangulat és közönségsiker jellemzi ezt a versenyszámot. A kadet1-es korosztályban egy arany-, a gyermekeknél pedig egy bronzérmet nyertek a mieink!

Aranyérmet szerzett:
Kadet1 pointfighting csapat Pántya Réka, Péter Magdolna, Malatyinszki Bendegúz, Nagy Bálint, Dénes Dániel, Földi Dániel)

Magyarország – Olaszország 2   30 : 10
Magyarország – Nagy-Britannia 13 : 9
Magyarország – Bulgária 21 : 10 DÖNTŐ

Bronzérmet szerzett:
Gyermek pointfighting A-csapat (Debreczeni Frida, Jancsó Lili, Kozma Kornél, Puska Dániel, Tóth Márk, Zodoma Zétény)

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 1 = 1