Folytatódhat a kávéfőzőgépek gyártása Szarvason

szarvasi MTI/Rosta Tibor

Az újonnan létrejött Szarvasi Háztartásigép Kft. célja, hogy életben tartsa a Szarvasi márkanevet és megújítsa a kávéfőzőgyártást.

hirdetés

A felszámolás alatt lévő Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. célja korábban is a hagyományos kávéfőző gyártásának megújítása volt, azonban a Vasipari lámpagyártási tevékenységében kialakult nehézségek mellett erre már nem maradt lehetősége és tőkéje a múltban.

A Szarvasi Háztartásigép Kft. – együttműködve a gyártást végző Deerplast Kft.-vel és a Vasipari néhány korábbi alkatrész beszállítójával, újraszervezte a gyártási folyamatot. A Szarvasi Háztartásigép Kft. együttműködő partnerével együtt 58, korábbi Vasipari-dolgozónak biztosít munkahelyet.

Takács Zoltán, a Szarvasi Háztartásigép Kft. ügyvezetőjének célja a gyártási folyamat stabilizálása, a termékpaletta megújítása. A társaság éves szinten nagyságrendileg 100.000 kávéfőző eladásával tervez.

A Szarvasi Háztartásigép Kft. jelenleg hat típusú kávéfőzőgépet gyártat és forgalmaz harminc különböző színben. A termékek megvásárolhatók a kereskedelmi hálózatokban, a kávéfőzőgépek ott vannak többek között a Spar, Tesco, Euronics, Auchan, Metro polcain, a legtöbb magyarországi műszaki üzletben, valamint e-kereskedés weboldalain.

A Szarvasi Háztartásigép Kft. szerződött partnereinél ellátja a garanciális szolgáltatást, az új termékekre vonatkozó gyártói garancia esetében pedig a Deerplast Kft. jár el a vásárlók irányában.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 4 = 2