Baleset, ittas vezetés és körözés alapján történt rendőri intézkedés

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Magyarbánhegyesen balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben ittas járművezetés gyanúja miatt, Battonyán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Magyarbánhegyes külterületén, 2019. szeptember 3-án 12 óra körül összeütközött egy kisteherautó és egy kerékpárral közlekedő nő. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Mezőberényben, a Báthory utcából, 2019. szeptember 3-án 10 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy mezőberényi férfit. Robbanómotoros kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőberényi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2019. szeptember 3-án 15 óra 30 perc körül a határrendészek elfogtak egy román állampolgárságú férfit, akinek közokirat-hamisítás miatt körözését rendelte el a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatósága. A 44 éves férfit előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 3 =