Finom étel nincs minőségi alapanyag nélkül

gasztronómiai Fotó: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Gyulán kezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és partnerszervezetei közös, országos gasztronómiai roadshowja.

hirdetés

2019. szeptember 3-án délután kezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségének együttműködésével, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség főszervezésében a „Gasztronómiai Roadshow” elnevezésű sorozat, melynek első eseménye Gyulán volt.

hirdetés

A hivatalos megnyitót és köszöntőket követően Kozsuch Kornél, a NAK Békés megyei alelnöke mutatta be a szervezetet, valamint a gasztronómia és a NAK kapcsolatát. – A gasztronómia színvonalának legfőbb jellemzője, hogy mennyire finom az adott étel. Finom étel pedig nem készülhet minőségi alapanyag nélkül. A minőségi alapanyaghoz két dolog kell: frissesség és kiváló beltartalmi jellemzők. A kamara fő célja, hogy segítse tagjait a mindennapi munkában a főbb irányelvek mentén. Ezek a megbízható partnerek, a minőségi termék előállítása, a folyamatos felvásárlási igény, az értékteremtés, a kölcsönös előny elérése, a hosszú távú együttműködés, az együttműködés támogatása és a vidék fellendítése.

A rendezvény elérte a kitűzött célját. Számos érdeklődőt vonzott az előadásokra, ahol a legfrissebb szakmai információkat, hatósági elvárásokat hallgathatta meg a közönség. Illetve a vendéglátók és étkeztetők személyesen találkozhattak, egyeztethettek egymással.

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

hirdetés

Szóljon hozzá!

6 + 4 =