Élve elásott kismacskákat mentettek meg budapesti rendőrök

kismacskákat, élve elásta Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy idős nő élve ásott el kismacskákat Budapesten. Az állatok még éltek, amikor a rendőrök megtalálták és kiásták őket.

hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei 2019. szeptember 6-án 19 óra 40 perckor bejelentést kaptak, hogy a XXIII. kerületi Fűzfa közben egy nő megölt három kiscicát. A rendőrök beszéltek a bejelentővel, aki elmondta, hogy délután egy ott lakó idős nő élve elásott három kismacskát. A férfi azt is megmutatta a járőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat.

hirdetés

A járőrök értesítettek egy állatvédő alapítványt, és közösen elkezdték kiásni a kismacskákat. Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek. Az eltemetett kiscicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát. A rendőrök ezután elfogták, majd a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították a 64 éves nőt, akit a nyomozók állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A kiscicákról az éjszaka az állatvédő alapítvány gondoskodott.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 2 = 2