Több esetben is intézkedtek a megye rendőrei tegnap

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Közlekedési baleset, egyedi azonosító jellel visszaélés és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Békéscsabán, a Gyulai úton, 2019. szeptember 13-án 19 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

hirdetés

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. szeptember 13-án 16 óra körül egy bolgár férfi kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsival, amelyen egy osztrák vámrendszám volt. A határrendészek megállapították, hogy a rendszámot és az ahhoz tartozó forgalmi engedélyt egy másik járműre adták ki. A tehergépkocsi vezetőjét előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés miatt büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. szeptember 13-án előállítottak egy gyomaendrődi nőt, akinek a rendőrség tartási kötelezettség elmulasztása miatt rendelte el a körözését. A nőt gyanúsítottként kihallgatták.

Police.hu

hirdetés