Gőzerővel készül a világbajnokságra Makra Noémi

Makra Noémi, Békéscsaba Archív felvétel

A Torna Club Békéscsaba örömmel számol be arról, hogy a 21 esztendős válogatott versenyző, Makra Noémi a hétvégén csapatával együtt nagyszerű eredményeket ért el.

Noémiék Hollandiában is megmérettették magukat, többek között Hollandia, Spanyolország és Svájc kiváló tornásznőivel. A lányoknak a 4. helyezést sikerült elérniük a versenyen, ahol Noémi három szeren is indult, ezzel erősítve továbbjutásukat a világbajnokságra. A három hete tartó folyamatos edzések és versenysorozat mellett gerendán, korláton és talajon is nagyszerűen teljesített, amit szigorú bírók pontoztak.

hirdetés

Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke korábbi riportjában arról beszélt, hogy reményei szerint a magyar női csapat olimpiai kvótát szerez majd a kvalifikációs világbajnokságon. A megmérettetés 2019. október 4. és 13. között kerül megrendezésre Németországban, Stuttgartban. Riportjában kiemelte Noémi Szombathelyen szerzett aranyérmes győzelmét is, az eddig szerzett sikereivel együtt. Ezek után bizakodva indulhatunk meg a világbajnokságra – számolt be a Torna Club.