Baleset, ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán baleset és ittas járművezetés, Gyulán lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Berényi úton, 2019. szeptember 17-én 17 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba hajtott. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. szeptember 17-én 5 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Ott még két légalkoholmérést végeztek, amelyek megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a dobozi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 17-én tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indított egy nő ellen, mert kilopta egy beteg pénztárcájából a pénzt a gyulai kórházban. A tárcát a tulajdonosa az egyik épület előtt, egy padon felejtette. A nő felvette, kivette belőle a pénzt és az üres tárcát bevitte a büfébe. A kórház biztonsági kameráinak felvételei alapján azonosították a lopás elkövetőjét, aki elszámoltatásakor visszaadta a lopott pénzt.

Forrás: police.hu