Baleset, ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán baleset és ittas járművezetés, Gyulán lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Berényi úton, 2019. szeptember 17-én 17 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba hajtott. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. szeptember 17-én 5 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Berényi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Ott még két légalkoholmérést végeztek, amelyek megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a dobozi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 17-én tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indított egy nő ellen, mert kilopta egy beteg pénztárcájából a pénzt a gyulai kórházban. A tárcát a tulajdonosa az egyik épület előtt, egy padon felejtette. A nő felvette, kivette belőle a pénzt és az üres tárcát bevitte a büfébe. A kórház biztonsági kameráinak felvételei alapján azonosították a lopás elkövetőjét, aki elszámoltatásakor visszaadta a lopott pénzt.

Forrás: police.hu

 


Kövessen minket Facebookon!