Baleset miatt Békéscsabán és Tótkomlóson, ittas vezetés miatt Bucsán intézkedtek

baleset Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán baleset miatt Békéscsabán és Tótkomlóson, ittas járművezetés gyanúja miatt pedig Bucsán történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2019. szeptember 21-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Orosházi úton 9 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi elesett és könnyebben megsérült. Szintén Békéscsabán szenvedett balesetet az a motoros, aki 17 óra után néhány perccel a Felső Körös soron, vélhetően ittassága miatt nekiütközött a járdaszegélynek és elesett. A férfit a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Tótkomlóson, az Árpád utca és a Fő út kereszteződésében, 18 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi szalagkorlátnak ütközött és elesett. A balesetben a motor utasa megsérült, sérülése nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. szeptember 21-én, 20 óra 50 perc körül a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. Személygépkocsival Bucsán, az Árpád soron közlekedett, amikor a rendőrök megállították. Igazoltatáskor az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!