Ismét „Biztonság hete” Békéscsabán

körözés, szeghalmon, biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas, békéscsabán

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ismét megrendezi Békéscsabán a „Biztonság hete” országos programsorozat megyei rendezvényét.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság és a Magyar Biztosítók Szövetsége 2019. szeptember 23-a és 28-a között immáron harmadik alkalommal rendezi meg a „Biztonság hete” elnevezésű országos programot. A rendezvény célja, a mindennapok biztonságának elősegítése, nem csak a közlekedési balesetek, hanem az élet más területein is.

hirdetés

Ennek keretében Békés megyében 2019. szeptember 24-én, kedden, Békéscsabán, a Szent István téren várják az érdeklődőket. Frissítés: a várható esőre való tekintettel, nem Békéscsabán a Szent István téren, hanem a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezik meg a programot! A 9 órakor kezdődő és 13 óráig tartó rendezvényen, több állomáson, különböző megközelítésben foglalkoznak a szakemberek a biztonság kérdésével. Az érdeklődők vetélkedőkön, interaktív játékokban vehetnek részt, hasznos ismereteket, tanácsokat kaphatnak, így például a Magyar Vöröskereszt szakembereitől megtanulhatják az újraélesztést, vagy az elsősegélynyújtást. A rendőrség munkatársaival átismételhetik a rendőri karjelzéseket, vagy kerékpár kötelező felszereléseit. A katasztrófavédelem szakemberei a tűzesetek megelőzésével kapcsolatos információkkal szolgálnak majd, de lesz füstsátor és tűzoltási gyakorlat is. A programban résztvevő szervezetek minden érdeklődőt szeretettel várnak.

hirdetés

Forrás: police.hu

biztonság
Forrás: police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!