Egy gyomaendrődi sporttelepről loptak, nem jutottak messzire

gyomaendrődi Fotó: police.hu

Betörtek egy gyomaendrődi sporttelep tárolójába és főépületébe. A lopás gyanúsítottjait a városi rendőrőrs rendőrei a helyszín közelében elfogták.

Két épületből lopott két férfi és egy nő 2019. szeptember 30-án, Gyomaendrődön. Egy sporttelep tárolójából, illetve főépületéből vittek el üzemanyagot, akkumulátort és egy gyepszellőztető gépet. Késő este, 22 óra körül mentek be a bekerített területre, majd először a tároló ajtajáról vágták le erővágóval a lakatot. Átkutatták a helyiséget és kivitték onnan a két benzines kannát, az akkumulátort és a kerti gépet. Ezután a főépülethez mentek, amelynek ajtaját erővágóval és csavarhúzóval nyitották ki. Oda is bementek, az irodát is átkutatták, de onnan nem vittek el semmit.

A lopott dolgokat bepakolták egyikük autójába, majd Mezőberény felé indultak. A városban éjszaka járőröző rendőrök azonban a Kazinczy utcában leállították és igazoltatták őket. A 29 éves L. Csabát, a 19 éves L. Károlyt és a nőt előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellenük. A két férfi őrizetben van. A lopott dolgokat a rendőrök lefoglalták tőlük, és visszaadják a sporttelep fenntartójának. A rendőrség vizsgálja, hogy a mezőberényi gyanúsítottak követtek-e el más bűncselekményt, hasonló lopást.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!