Október 21-én változik a forgalmi rend Békéscsabán

október 23., útlezárás, forgalomkorlátozás Illusztráció: Pixabay

Rendezvény miatt változik a forgalmi rend Békéscsabán a Gyulai út Thurzó utca és Bajza utca közötti szakaszán. A közlekedőket táblák és forgalmasabb időszakokban rendőrök segítik.

hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés Megyei Igazgatósága 2019. október 21-én, 10 órától rendezvény miatt forgalmirend-változást léptetett életbe Békéscsabán, a Gyulai út Thurzó utca és Bajza utca közötti szakaszán. A megváltozott forgalmi rend 2019. október 29-én, éjfélig lesz érvényben.

hirdetés

A Gyulai úton, a Dobozi út és a Thurzó utca kereszteződésétől 30 km/órás sebességkorlátozásra kell számítani. Az Alkotmány utcától Gyula irányába egy forgalmi sáv lesz járható, ezen a szakaszon 20 km/ órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Gyula felől érkezők Békéscsaba belvárosát a Bajza utcán közelíthetik meg. A Gyula felől személygépkocsival érkezők a Körte sor – Lencsési út – Corvin utca útvonalon is el tudják kerülni az érintett útszakaszt. A Gyulai úton a Békéscsaba belvárosa felől (a Kossuth tér irányából) érkezőket a Dobozi útra terelik.

A forgalmat az érintett csomópontokban ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblák segítik. A rendezvény ideje alatt, különösen 2019. október 26-án, szombaton várhatóan erősen megnövekszik a forgalom a Gyulai úton, így a közlekedőket rendőrök is segítik majd. Figyeljék a kihelyezett táblákat és a rendőrök jelzéseit! A Békéscsabai Rendőrkapitányság köszöni a közlekedők türelmét, együttműködését!

 

forgalmi

Forrás: police.hu

hirdetés