Tűz ütött ki az éjszaka a békéscsabai sportcsarnoknál

lakástüzek, tótkomlós, műszaki, tűzoltókat, lakástűz, békés, orosházi, mezőberényi, Tótkomlóson, segélykérés, megyei, kevermesen, Gerendáson, Kunágotán, orosházán, Méhkeréken, 46-os, viharos, magasból, békés, tűzvédelmi, gyomaendrődön, tótkomlóson, szén, sportcsarnokban, mezőkovácsháza, katasztrófavédelmi, bélmegyer, tarhos, 47-es főút, karambol, katasztrófa, szén-monoxid, villanyoszlopnak

Hétfő éjjel tűz ütött ki Békéscsabán a Városi Sportcsarnok melléképületében, a vívócsarnokban.

hirdetés

A tűzesethez a békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett rövid időn belül eloltották a lángokat. Az egységek megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Gombos Erik tűzoltó hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy egy elektromos segway töltője kapott zárlatot, ez okozta a tüzet. Az eset során hatalmas füst keletkezett, ezért hármas kiemelt riasztási fokozatban indultak a helyszínre a tűzoltók.

A kiérkezéskor azonban észlelték, hogy mindössze 3-4 négyzetméteres tűzről van szó, amit végül egy gyorsbeavatkozóval pár perc alatt eloltottak.

hirdetés