Pénzt vett el egy 15 éves fiú 12 éves iskolatársától Magyarbánhegyesen

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Pénzt vett el egy 15 éves fiú 12 éves iskolatársától Magyarbánhegyesen. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson, 2019. május 14-én 14 óra 30 perc körül egy 15 éves diák megszólította 12 éves iskolatársát és pénzt követelt tőle. Látta, hogy van nála pénz, a kezében volt az az összeg, amit a vonatjegy vásárláskor visszakapott. Fenyegetni kezdte a fiút, azt mondta neki, hogy megveri, ha nem adja oda neki a pénzt. Miután nem kapta meg, megfogta a kezét, megszorította és elvette az érméket, majd magára hagyta a fiút.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a bűncselekményről érkezett bejelentés után 2 és fél óra alatt előállították a 15 éves diákot, aki ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 22-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Police.hu

hirdetés