Fosztogatott egy férfi Gyulán

medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Kifosztással gyanúsít a rendőrség egy férfit, mert Gyulán, a Béke sugárúton elvette egy ittas kerékpáros pénzét és mobiltelefonját.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. október 25-én 23 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Gyulán, a Béke sugárúton egy férfitől elvették a pénzét és a mobiltelefonját. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy az este folyamán italozott, majd a kerékpárját tolva elindult hazafelé. Nem sokkal később egy erős testalkatú férfi csatlakozott hozzá, akivel beszélgetni kezdtek, majd amikor ő megállt és letámasztotta a biciklijét, a férfi, ittasságát kihasználva elvette a pénztárcáját és a mobiltelefonját.

hirdetés

A rendőrök a bejelentés után azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és elemezték a közelben lévő térfigyelő kamerák felvételeit. Ezek alapján alig négy órán belül eljutottak egy 45 éves mezőberényi férfihez, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök megtalálták nála az ellopott pénz egy részét, és a helyszín közelében egy szemeteskukából a mobiltelefon is előkerült, így az okozott kár egy része megtérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság a mezőberényi férfit őrizetbe vette, és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!