Megkapta a 700 milliós kezelést Zente

Zente, kezelés Fotó: Facebook

Kedden délelőtt megkapta a budapesti Bethesda Gyermekkórházban a világ egyik legdrágább gyógyszerét Zente.

A gerincvelő-izomsorvadással küzdő másfél éves kisfiú kezelésére néhány hét alatt 700 millió forintot gyűjtöttek össze Magyarországon és a határon túl. A hírt a kisfiú hivatalos Facebook-oldalán tették közzé.

hirdetés

„Egy borzasztó kemény időszak ezennel lezárult, most pedig egy nagyon fontos fejezet kezdődik el. Zente jelenleg jól van, de szigorú karantén, megfigyelés, és utókövetés veszi kezdetét. Bízom benne, hogy itt is minden a legnagyobb rendben lesz. Mivel Zente számomra most (is) a legfontosabb ezért még néhány hétig nem tudok a facebokkal illetve az interjúmegkeresésekkel foglalkozni, de a kritikus időszak letelte után igyekszem rendelkezésre állni. Mindent megpróbáltam fénykép és videó formájában dokumentálni amennyire egy ilyen helyzetben lehetséges, illetve részletes beszámolót is fogok nektek írni mi hogyan történt.

Zente
Fotó: Facebook

Végezetül ismét szeretnék köszönetet mondani azoknak akik egy megosztással, utalással, rendezvénnyel, licitfelajánlással, ötlettel, szervezéssel segítettek! Imádkoztak, ránk gondoltak, és küldtek az energiát és a szeretetet! Valamint köszönöm mindenkinek aki a hazai beadással kapcsolatos kemény munkában részt vett ezzel elérve, hogy egy magyar kisfiú – zömében- magyarok által összegyűjtött adományból finanszírozott kezelése itthon válhatott valóra!” – írják Zente szülei a közösségi oldalon.

hirdetés