Haragból feljelentette a volt férjét egy füzesgyarmati nő

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Hamisan vádolta bűncselekmény elkövetésével a volt férjét egy nő Füzesgyarmaton. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. május 28-án este tett bejelentést egy nő arról, hogy Füzesgyarmaton, egy söröző előtt bántalmazta a volt férje. Arcon ütötte és mellkason rúgta. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el.

hirdetés

Az eljárás során kiderült, hogy nem történt ilyen bűncselekmény, a nő beismerte, hogy nem mondott igazat. Haragudott a volt férjére, ezért jelentette fel és állított valótlant róla. A rendőrség a bántalmazás ügyében indított eljárást megszüntette, a nőt pedig hamis vád bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 30-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

hirdetés