Mezőhegyes külterületén történt tegnap baleset

Mezőhegyes Fotó: police.hu

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset Mezőhegyes külterületén, közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés a battonyai közúti határátkelőhelyen.

hirdetés

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 3-án 19 óra körül, Mezőhegyes külterületén. Egy személygépkocsihoz kapcsolt vontatmányon nem megfelelően rögzítették a rakományt. Így a sátor, illetve a sátortartó vasak átlógtak a másik sávba és azoknak nekiütközött egy személygépkocsi. A balesetben az utóbbi jármű vezetője sérült meg, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos.

hirdetés

A battonyai közúti határátkelőhelyről 2019. november 3-án előállítottak a rendőrök egy román állampolgárt. A férfi egy bolgár honosságú személygépkocsival jelentkezett belépésre. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamisítvány. A román férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

hirdetés