Rablás miatt intézkedtek a rendőrök Békésen

vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Békésen rablás miatt, a 44-es számú főúton és Kondoroson pedig szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békésen, egy családi házban, 2019. november 2-án, 4 óra 30 perc körül egy férfi összeveszett a volt élettársával. A vita hevében többször megütötte a nőt, majd megfenyegette, hogy adja vissza a gyűrűt, amit korábban tőle kapott, különben eltöri az ujját. Mivel a nő nem akarta átadni az ékszert, a férfi erőszakkal elvette tőle. Majd magához vette a nő mobiltelefonját és elment a házból. Nem sokkal később azonban jelentkezett a rendőrségen. A Békési Rendőrkapitányság a 20 éves férfit őrizetbe vette és rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ellene.

A 44-es számú főútról, 2019. november 2-án 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. március 19-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 25 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Három órával később hasonló szabálysértés miatt kellett intézkedniük a szarvasi rendőröknek Kondoroson, a Csabai úton. Egy személygépkocsit vezető férfinál a szonda ittasságot jelzett, majd az intézkedés során kiderült, hogy a 31 éves tiszasülyi férfit a Paksi Járásbíróság 2020. szeptember 4-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. Az ittas vezetésért pedig közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!