Baleset részesét keresi a rendőrség

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán, a Szerdahelyi utcai aluljáró kerékpárútján összeütközött két kerékpáros. A történtek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a baleset egyik részesét, hogy jelentkezzen.

Békéscsabán, a Szerdahelyi utcai aluljáró kerékpárútján, 2019. november 10-én 10 óra 10 perc körül összeütközött két kerékpáros. A férfi és a nő elmentek a helyszínről anélkül, hogy rendőri intézkedést kértek volna. A történtek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a kerékpáros férfit, hogy jelentkezzen a rendőrségen. A nő elmondása szerint az idősebb, ősz hajú, szemüveges férfi egy férfi vázas kerékpárral volt, okránkabát, melegítőnadrág és sportcipő volt rajta. A rendőrség várja azok jelentkezését is, akik a ruházata alapján ráismernek a férfira, vagy segíteni tudnak az azonosításában.

hirdetés

Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), valamint két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A „Telefontanún” név nélkül is lehet bejelentést tenni. A rendőrség előre is köszöni a segítséget!