Balesetet okozott, majd elhajtott

sértett, Pusztaföldváron, Kaszaperen, kondoroson, kerékpárt, emberölés, határsértő, bűnbanda, vonaton, Nagybánhegyes, lakatlan, végegyházi, parkoló, segédmotor, rendszámot, lengyel, Csárdaszálláson, mentősnek, pénzt, szeghalmi, mezőkovácsházán, Sínek, Battonyán, kevermesen, kevermes, testi sértés, közokirat, Pusztaföldvár, rablás, pénztárcát, sorompó, Végegyházán, pszichoaktív, baleset, férfi, Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Kikanyarodott egy személygépkocsi egy motor elé Battonyán. A motorosnak vészfékeznie kellett, eközben megcsúszott és elesett. Az autó vezetője látta ezt, de elhajtott, nem hívott segítséget. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Battonyán, a Fő utcán, 2019. május 18-án 9 óra 30 perc körül egy férfi autójával meg akart fordulni. A manőver megkezdése előtt látta, hogy mögötte érkezik egy motoros, de úgy gondolta, hogy még előtte el tud kanyarodni. Megfordult, és a tükörben azt is látta, hogy a segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi elesett. Ennek ellenére nem állt meg, elhajtott a helyszínről. A rendőrök a közelben leállították és visszakísérték a helyszínre. A motor vezetője, akinek azért, mert az autós elé kanyarodott, vészfékeznie kellett, emiatt esett el, könnyű sérülést szenvedett.

A segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. november 11-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!