Adópercek – 2019. november 11. – november 22-ig

adópercek

Filyó Erika, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Bevallási Osztályának osztályvezetője. Téma: Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan milyen adatokat kell bejelenteni a vállalkozóknak az Adóhivatal felé. Milyen szabályok vonatkoznak a pénztárgépekre kitelepülés esetén?

hirdetés

 

hirdetés

Filyó Erika, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Bevallási Osztályának osztályvezetője. Téma: Melyek azok a szolgáltatások amelyekkel az adóhivatal segíti a magánszemélyeket ügyintézéseik során? Mi a teendőnk akkor, hogyha kiderül, hogy a benyújtott bevallásunk hibás?

 

Filyó Erika, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Bevallási Osztályának osztályvezetője. Téma: Az áfa körbe tartozó vállalkozások milyen gyakorisággal nyújtják be a bevallásaikat?

 

Dr. Orosz Tibor, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága Adóalany Nyilvántartási Osztály osztályvezetője. Téma: Az egészségügyi szolgáltatási járulék fizetési kötelezettség.

 

Mátyási Sándor pénzügyőr őrnagy, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága Jövedéki Nyilvántartási Osztály Vám- és Pénzügyőri Kiemelt referense. Téma:  A közúti közlekedéshez kapcsolódó jövedéki adó visszaigénylés.

hirdetés