Átgondolják a békési nagy rendezvények időpontjait

madzagfalvi Fotó: GA-Pix Fotó

Kálmán Tibor polgármester sajtótájékoztató keretében beszámolt arról, hogy a testülettel közösen megtárgyalták a város nagy rendezvényeinek időpontjait és programjait.

Elsőként a Madzagfalvi Napok megvalósításának idejét tervezik megváltoztatni, eddig szeptember elején rendezte hagyományosan a város, most elképzelhető, hogy tavaszi időpontot jelölnének ki. A programok átértékeléséhez egy munkacsoportot alakítottak, melynek élére Deákné Domonkos Julianna kulturális tanácsnok asszonyt jelölte ki a településvezető.

hirdetés

Másik nagy rendezvény a BÉTAZEN (Békés-tarhosi Zenei Napok) esetében is átértékelés szükséges, ezért a munkacsoport egyik tagjaként Bagoly László, a zeneiskola intézményegység-vezetője fog részt vállalni. Deákné Domonkos Julianna elmondta, hogy tervei szerint a munkacsoportba olyan személyeket szeretnének behívni, akik javaslataikkal hatékonyan és érdemben tudják segíteni a szándékot. Cél, hogy a városi rendezvények a lakosság igényeinek megfelelőek legyenek, színvonalukat tekintve rangos eseménnyé váljanak.


Kövessen minket Facebookon!