Késelés történt egy győri iskolában, emberölési kísérlet miatt nyomoznak

késelés győrben Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben. A rendőrség emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, hogy a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták. Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete előtt elmondta, hogy egy 17 éves fiú késelt meg egy 51 éves tanárnőt.

hirdetés

A rendőrök még helyszínelnek, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll. Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, megfigyelés alatt van. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell – mondta.

Később a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.

MTI