Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállították kórházba egy gyomaendrődi ház lakóit

lakástüzek, tótkomlós, műszaki, tűzoltókat, lakástűz, békés, orosházi, mezőberényi, Tótkomlóson, segélykérés, megyei, kevermesen, Gerendáson, Kunágotán, orosházán, Méhkeréken, 46-os, viharos, magasból, békés, tűzvédelmi, gyomaendrődön, tótkomlóson, szén, sportcsarnokban, mezőkovácsháza, katasztrófavédelmi, bélmegyer, tarhos, 47-es főút, karambol, katasztrófa, szén-monoxid, villanyoszlopnak

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak négy embert a mentők Gyomaendrődről, a Móra Ferenc utca egyik lakóházából.

hirdetés

A helyszínre kiérkezett gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók gázkoncentrációt mértek az épület fürdőszobájában. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult az esethez, és értesítették a gázszolgáltató szakembereit is – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

hirdetés

Minden fűtési időszakban előfordul, hogy a tűzoltókat szén-monoxid szivárgáshoz riasztják. Ezeket az esetek meg lehetne előzni kellő elővigyázatossággal. A szén-monoxid jelzők életet menthetnek, ezért fontos, hogy amennyiben lehetőségünk van rá, szerezzünk be legalább egyet, vagy akár többet is ingatlanunkba. Minderről bővebben itt olvashat.


 

hirdetés