Milagros Collar érkezik, többen távoznak a keretből

milagros Fotó: BRSE

Jelentős játékosmozgás látszik a BRSE keretében. Egy spanyol játékos, Milagros Collar érkezett a csapathoz, Barbara Dapic pedig már biztosan távozik, ahogyan valószínűleg Ashley Evans is.

hirdetés

Mozgalmasan teltek az óév utolsó napjai, hiszen a Békéscsabai Röplabda SE vezetése a minél eredményesebb szereplés érdekében szükségét érezte, hogy módosítson a játékosállomány összetételén. Eldőlt, hogy Milagros Collar személyében 187 cm magas, spanyol átlót szerződtetett a csabai klub. A 31 esztendős játékos jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Megfordult többek közt a spanyol, az olasz, a francia, a román és a török bajnokságban is, míg legutóbb Dél-Koreában szerepelt. A sportoló már edzésbe is állt a BRSE kötelékében.

hirdetés

Ezzel együtt eldőlt, hogy Barbara Dapic nem marad Békéscsabán, a játékos munkaviszonyát közös megegyezéssel szüntették meg a felek. A horvát sportolóban egy nagyszerű embert ismertek meg, ezúton is köszönik a klubért tett szolgálatait és sok sikert kívánnak további karrierjéhez!

Nem ez lesz az egyetlen változás a keretben, mivel a klub kezdeményezte Ashley Evans szerződésének felbontását. Az amerikai feladót az utolsó két mérkőzésre már nem nevezte a szakvezetés, helyette Fábián Fanny kezébe került a karmesteri pálca, illetve a mindössze 17 éves, saját nevelésű, korosztályos válogatott Boskó Ágnes csatlakozott a felnőtt együtteshez.

Forrás: BRSE

hirdetés