Elsodort egy babakocsit egy személyautó Szarvason

megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán balesetnél helyszíneltek Szarvason, elfogás miatt Mezőberényben, lopás miatt pedig Medgyesbodzáson intézkedtek a megye rendőrei.

Békés megyében, 2020. január 16-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvason, a Vasút utcában, 16 óra 30 perc körül egy személyautó elsodort egy babakocsit, amit egy nő tolt. A balesetben két kisgyermek könnyebben megsérült. A történtek okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mezőberényben, 2020. január 16-án elfogtak a rendőrjárőrök egy szegedi férfit, aki ellen zaklatás miatt a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Emellett lopás gyanúja miatt körözését rendelte el a Szegedi Rendőrkapitányság. A 45 éves férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Medgyesbodzásról, 2020. január 16-án, az esti órákban előállítottak a rendőrök egy 28 éves férfit és egy 40 éves nőt, mert a gyanú szerint néhány órával korábban a szomszédjuktól loptak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellenük. Az ellopott dolgokat a nyomozók megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

Forrás: police.hu