Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt tartóztattak le egy gyulai férfit

dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

A Gyulai Járási Ügyészség indítványa alapján kábítószer-kereskedelem bűntette miatt tartóztatott le egy 33 éves gyulai férfit a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 2020. január 17-én.

A férfi a lebukását megelőzően legalább egy éve kereskedett kábítószernek minősülő marihuánával; gyulai lakóhelyén 165 gramm kábítószergyanús növényi anyagot, valamint a kábítószer mérésére és csomagolására szolgáló eszközöket, növényőrlőt és a fogyasztáshoz használt pipát találtak a rendőrök.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt szabadlábra kerülése esetén a terhelt a még ki nem hallgatott tanúkat is befolyásolhatná és a bűnismétlésétől is alappal lehetett tartani. A nyomozási bíró 1 hónapra rendelte el a letartóztatást – tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.

Kapcsolódó tartalom: