Sarkadon baleset, Gyomaendrődön elfogás, Geszten pedig garázdaság miatt intézkedtek

Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán baleset miatt helyszíneltek Sarkadon, elfogás miatt Gyomaendrődön, garázdaság miatt pedig Geszten intézkedtek a megye rendőrei.

Békés megyében, 2020. január 21-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadon, az Árpád fejedelem tér és a Kossuth utca kereszteződésében, 21 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autó vezetőjének és összeütköztek. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. január 22-én elfogtak egy dobozi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves R. Csaba a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Geszten, egy intézmény udvarán kiabált egy férfi 2020. január 21-én 15 óra előtt néhány perccel. Fenyegette és szidalmazta az ott dolgozókat, és többször belerúgott egy ajtóba. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indít ellene.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!