Ellopott két kerékpárt, elfogták a rendőrök

közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Mezőberényben, egy társasházi tárolóból vitt el két kerékpárt egy férfi. A bicikliket megtalálták és visszaadták a tulajdonosoknak.

Mezőberényben, egy társasház kerékpártárolójából 2020. február 15-én elloptak két kerékpárt. Egyik kétkerekű sem volt lezárva, és a ház kapuja is nyitva volt. A gyanú szerint egy 57 éves mezőberényi férfi követte el a lopást. Őt a rendőrjárőrök 2020. február 24-én előállították a Békési Rendőrkapitányság Mezőberényi Rendőrőrsére, ahol eljárás indult ellene. A kerékpárokat a rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosoknak.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!