Több házba betört két fiatalember Kétegyházán

Fotó: Police.hu

Több házba betört két fiatalember Kétegyházán. Kerékpárokat, kisgépeket loptak, majd egy harmadik társukkal egy ház elől egy autót is elvittek. A nyomozók előállították őket.

Lopások elkövetésével gyanúsítható fiatalokat fogtak el a rendőrök 2020. február 24-én, Békés megyében. A bűncselekmények Kétegyházán történtek. Egy 18 éves fiú 23 éves barátjával, két héttel ezelőtt betört egy lakatlan házba, majd egy másik ház két melléképületébe is bementek. Az utóbbi helyről benzint, kerékpárt és fűnyírót loptak.

hirdetés

Egy harmadik lakóházban is jártak, lefeszítették az ajtót záró láncot, és többek között fűkaszát, takarítógépet, szegélyvágót és sövénynyírót vittek el. Emellett egy ház udvaráról elloptak egy kerékpárt, amit a tulajdonosa belülről a kapuhoz támasztott, majd 2020. február 16-án 1 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Kossuth utcából, az egyik ház kapubejárójáról elloptak egy személygépkocsit. Az autólopásban a gyanú szerint egy harmadik társuk is részt vett.

A három fiatalembert, akik a gyanú szerint további bűncselekményeket is elkövettek, a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei elfogták, és lopás bűntett miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. A nyomozók több lopott dolgot lefoglaltak tőlük, amelyeket visszaadnak a tulajdonosoknak.

Police.hu

hirdetés