Leszakadt a békéscsabai Halcentrum Vendéglő mennyezete

Halcentrum, Békéscsaba, leszakadt mennyezet Fotó: Körös Hírcentrum

Leszakadt a békéscsabai Halcentrum Vendéglő mennyezetének egy része szerda délelőtt 11 óra körül.

A vendéglátóhelyen többen is tartózkodtak, amikor az eset történt. Úgy tudjuk nincs sérültje az esetnek. A helyszínről azt a tájékoztatást kaptuk egy vendégtől, hogy többen megrémültek a nagy robaj miatt. Az eset éppen nyitás után nemsokkal történt, csupán a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki.

hirdetés

A helyszínre kiérkezve úgy láttuk, hogy körülbelül egy 20 négyzetméteres rész érintett. Az álmennyezet teljes egészében leszakadt, épp úgy több négyzetméternyi szigetelő anyag, üveggyapot is leesett. A vendéglő tulajdonosa nem akarta kommentálni a történteket, annyit azonban elmondott, idézem: „nem történt semmi, ennél nagyobb hír a koronavírus.”

A vendéglátó egység érintett területén egyébként rendszeresen fogyasztanak a vendégek. A mennyezet közvetlenül a bejárat után szakadt le, valóban a szerencsén múlott, hogy éppen nem ültek az asztaloknál. Ottjártunkkor a vendéglő nyitva volt, a hátsó ajtón belépve zavartalanul fogyaszthatunk.

Szerettük volna az Építéshatósági Csoportot megkérdezni, nem veszélyes e az, hogy a vendéglő tovább üzemel és a leszakadt elemektől, üveggyapottól fél méterre étkeznek az emberek, de a központi telefonszám nem kapcsolható.

Frissítés: a tulajdonos a cikkünk megjelenését követően telefonon felkereste szerkesztőségünket. Mint elmondta, idézem: „a mennyezet nem leszakadt, hanem leereszkedett.” Hozzátette: gőzerővel dolgoznak a helyreállításon. A vendéglő továbbra is üzemel.

A Békéscsaba napjainkban Facebook csoportba is felkerült egy poszt az eset kapcsán, ahol többen kifejtik véleményüket.


Kövessen minket Facebookon!