Koronavírus: A Kutyapárt segítséget nyújt az idősebb korosztálynak

A koronavírus kapcsán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) önkéntes akciókkal segíti a veszélyeztetett idősebb korosztályt.

A már több mint 1 hónapja elindult kezdeményezésükkel, a Békés megyei időseket is segítik. Ezen idő alatt több személynek szállítottak csomagot és vásároltak be. Az MKKP helyi erői egész Békés megye területén vállalják a segítségnyújtást, felkérés eddig Békéscsabáról, Gyuláról és Orosházáról érkezett.

hirdetés

Ha bevásárlásra, postai/banki ügyintézésre, gyógyszer kiváltásra vagy akár csak a kutyája megsétáltatására lenne szüksége, írjon az mkkpbekes@gmail.com email címre vagy hívja az alábbi telefonszámok egyikét:  06-70-651-8070, 06202797374.

Fontos továbbá, hogy a kezdeményezés önkéntes alapú, tehát a segítséget igénylő személyt semmiféle anyagi megterhelés nem éri, a megvásárolt termékekén kívül.

Ha valaki szeretné segíteni a munkájukat valamint az időseket és szívesen beállna közéjük önkéntesként, az jelentkezhet az mkkpbekes@gmail.com email címen, valamint írhat az MKKP Békés megye nevezetű Facebook oldalaknak, ahol szintén készséggel fogadnak minden jelentkezőt.

MKKP, Magyar Kétfarkú Kutyapárt, segítség