Békéscsabán és Orosházán intézkedtek a rendőrök

dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Körözés alapján történt elfogás, illetve zaklatás miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán, rongálás miatt pedig Orosházán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. május 3-án 12 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Kígyósi úton elfogtak egy férfit, akinek a Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja zaklatás miatt elrendelte a körözését. A 25 éves esztergomi férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését, ezért a rendőrség őrizetbe vette.

Volt munkaadóit zaklatta egy férfi Békéscsabán. Az 53 éves férfi 2020. május 3-án délután jelent meg annál a tanyánál, ahol korábban dolgozott, majd miután elküldték, este is visszament és átmászott a kerítésen. Többször történt már ilyen, a volt alkalmazott rendszeresen bement ittasan a tanyába. A rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Megrongálta volt élettársa autóját egy férfi 2020. május 3-án dél körül Orosházán. Az autó a nő háza előtt állt, és több mint 100 ezer forint kár keletkezett benne. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 42 éves férfi ellen rongálás miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!