Baleset, közokirat-hamisítás és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Füzesgyarmaton, határsértőt, biciklis, Nagyszénáson, gyermekeit, Gádoroson, győrújbaráti, Dombiratoson, kábítószer, Kevermesen, Medgyesegyházán, garázdaság, dévaványán, békésen, ukrán, orosházán, Lovaskocsit, Szarvason, elfogás, robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Szarvason balesetnél helyszíneltek, Kétegyházán, Battonyán és Békéscsabán bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés, közokirat-hamisítás és egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja merült fel.

Szarvason, a Dr. Melich János utca és a Jókai Mór utca kereszteződésében, 2020. június 15-én 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 15-én 8 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Filimon Sirbu utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 63 éves kétegyházi férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2020. június 15-én 11 óra 45 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy személygépkocsival, amellyel egy utánfutót húzott. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az utánfutóra egy másik járműre kiadott rendszámtáblát szereltek fel és a műszaki érvényességét igazoló adatlapja is hamis volt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás és egyedi azonosítójellel visszaélés gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 42 éves román állampolgárságú férfi ellen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. június 15-én 13 óra 15 perc körül Békéscsabán, az Árpád sor és a Deák utca kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét, aki mozgáskorlátozottak részére kialakított parkolóhelyre állt az autójával. A parkoláshoz a jármű vezetője más nevére kiállított igazolványt használt, amelynek tulajdonosa nem volt a helyszínen. A rendőrök, ezért előállították a budapesti nőt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: Police.hu


Kövessen minket Facebookon!