160-nal száguldoztak a 44-esen Békéscsaba és Gyula között

Fotó: Police.hu

A 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán két autós is több mint 150-el közlekedett a sebességmérő műszer előtt. A rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van.

Két autós is 150-nél gyorsabban hajtott el a rendőrség sebességmérő műszere előtt 2020. július 1-jén, Békés megyében, a 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Ott a megengedett sebesség 110 km/h. Az egyik személygépkocsi sebessége 156, míg a másiké 157 km/h volt, amikor a traffipax felvételt készített róluk.

hirdetés
Fotó: Police.hu

A gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön volán mögé! A nagy melegben gyengül a koncentrációképesség, a hőség tompává, figyelmetlenné tesz. A balesetek megelőzése érdekében a legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása. Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

Police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!