Három esetben intézkedtek a Békés megyei rendőrök

Fotó: Police.hu

Közlekedési baleset Gyomaendrődön, szabálysértési őrizetbe vétel Békéscsabán és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés az országhatáron.

Gyomaendrődön, a Tompa Mihály utca és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében, 2020. augusztus 7-én 13 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője megsérült, egyikük súlyos, a másik személygépkocsi-vezető könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az egyik áruházból, 2020. augusztus 7-én egy férfi több terméket akart fizetés nélkül elvinni. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A férfi korábban is lopott ugyanonnan, ezért a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2020. augusztus 8-án 4 óra 45 perckor belépésre jelentkezett egy román állampolgár egy bolgár rendszámú személygépkocsival. A férfi és a jármű ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességi idejét igazoló lapja hamisítvány. A román férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!