Tizenegy határsértőt fogtak el rendőrök Dobozon

körözött, Embercsempészés, Két tyúkot, Orosházán, gyulai, tehervonaton, lőkösházi, vasútállomáson, békés, Battonyán, határsértő, tehergépkocsi, kétegyháza, Lőkösházán, Lőkösháza, battonya, sarkadon, gyula, román, Sarkad, szír, Határsértőt, kék hír, rendőrség Illusztráció! Fotó: Police.hu

A Dobozon feltartóztatott külföldiek afgán állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

hirdetés

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. augusztus 8-án 4 óra 20 perckor Békés megyében, Dobozon. A külföldiek afgán állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt.

hirdetés

A rendőrök előállították őket a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult ellenük, majd 2020. augusztus 8-án 13 óra 25 perckor átadták a határsértőket a román hatóság képviselőinek. (Frissítve 2020.08.08 14.02)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés